Event

Ta steget in i framtiden redan NU!


Vill du få insikter kring den kommande energikrisen, den globala uppvärmningen och deras möjliga lösningar?


Funderar du på vilka energilösningar som faktiskt är genomförbara?


Tobias Lindström har fokuserat på att förstå hur vi som samhälle globalt kan lösa vår energiförsörjning. Genom sin utbildning inom teknisk fysik vet han vilka frågor som bör ställas, och besitter specialistkunskaper inom framtidens kärnkraft. Hans inspirationsstil är via prestigelös diskussion där deltagarna utforskar själva genom egna tankar och frågor.

 

Tobias Lindström


Bokas via mejl till marknad@mind4business.se

Magi på nära håll!


MagicKjell gillar att skapa magiska illusioner vid bordet eller på scen. Allt med en hög "kulfaktor".


Vid ett bord, på bara decimeters avstånd, upplever du stark magi och på Scen levererar MagicKjell roliga saker tillsammans med ett par personer ur publiken. Med delaktighet av åskådare blir akten magi på hög nivå.


För att kunna skapa hög kvalitet på MagiKjells underhållning är han medlem i SMC, Svensk Magisk Cirkel och FISM, Intenational of Magic Societies. Där utbyter han idéer och umgås med eliten av magiker från Sverige och andra länder.

 

Bokas via mejl till marknad@mind4business.se

Kraft och energi hela dagen!


Tar krafterna slut innan dagen är slut? Kan man äta sig sjuk och kan man äta sig frisk?


Livsstilscoachen Chrstina Lindström vänder och vrider på kostens betydelse för vår framgång i jobbet och karriären. Hon förändrar till stor del vårt traditionella perspektiv på "vanlig mat".


Under devisen "Ät vanlig mat - få vanliga sjukdommar" visar Christina vad man ska undvika och ger praktiska råd i hur du på bästa sätt ska hålla dig pigg o frisk.


Christina Lindström


Bokas via mejl till marknad@mind4business.se

Följ med in i vinets värld!

 

Låt dig inspireras av vår Sommelier, Thomas Ivan som bjuder på en avslappnad och lärorik vinprovning. Vi smakar bra vin i olika former och reder ut sanningar och myter kring dessa ädla drycker samt hittar guldkorn och nya erfarenheter.

 

Ni önskar och vi skräddarsyr!


Några exempel:

Åk med på vinresan

Mat och vin i kombination

Bubbelprovning

De mest kända druvorna

Vinmakning

Lagra eller inte lagra?


Thomas Ivan


Bokas via mejl till marknad@mind4business.se

Accelerera Dina affärsresultat!


Vi vet att ovanstående är tämligen omöjligt. Men det omöjliga kan inte ha hänt, därför måste det omöjliga trots allt vara möjligt.


Oavsett om det handlar om att lyfta blicken för en ledningsgrupp och få igång strategiarbetet eller att vända en grupp eller en organisation att bli mer proffsiga i sitt kundobemötande, så är den här konsulten ett naturligt val.


Tommy Lindström har en unik förmåga att förmedla budskapet och leverera verktygen för att lyckas.


Bokas via mejl till marknad@mind4business.se

MAKE NEWS och MAKE MOVIES. När ni har genomfört klättring i berg, linbanan, femkamp på konferensanläggningen, forsränning, glasblåsning, matlagning och alla andra spännande aktiviteter som ni genomfört genom åren. Vårt koncept vänder sig till dig som vill göra något nytt och som vill ha oslagbar maximal kommunikation i hela organisationen och ett konkret resultat. Vårt koncept MAKE NEWS bygger på att samtliga medarbetare på företaget/avdelningen/enheten, ledningsgruppen/styrelsen blir journalister för en dag.Tänkt dig att samtliga dina medarbetare gör Din/Er information till sin egen = Maximal kommunikation.